Bellypaint - geef nog meer kleur aan je zwangerschap

Rainbow Creation is gespecialiseerd in het maken van de mooiste bellypaintsIk doe dit inmiddels al meer dan 20 jaar. Met een buikschildering kun je dit mooie moment uit je leven op een kleurrijke manier vereeuwigen.

 

Wanneer je bij Rainbow Creation een bellypaint laat schminken krijg je hier gratis foto's bij! Ik maak tientallen foto's van jouw buikschildering. Eventueel inclusief partner of kinderen. Deze foto's zijn perfect voor op het geboortekaartje, of als vergroting op de babykamer. De bellypaintfoto's worden regelmatig afgedrukt op een canvas voor aan de muur.


Voor een bellypaint kun je terecht bij mij thuis, maar ik kan natuurlijk ook bij je op locatie komen!Highlights

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Honderden inspiratie foto's
  • Bij mij thuis, bij jou of in het ziekenhuis.
  • Ook mogelijk tijdens de babyshower
  • Inclusief gratis foto's!

Tips

  • Plan je bellypaint tussen de 30-35 weken
  • Maak tijdig je afspraak
  • Stuur eventueel ideeën naar mij op
  • Een bellypaint is leuk om cadeau te geven


Samen ontwerpen we jouw unieke bellypaint

Een bellypaint moet een schildering zijn die bij je past. Iedere bellypaint is uniek en tot stand gekomen met de wensen van de zwangere. Ik hoor graag wat jouw wensen en ideeën zijn voor het beschilderen van je zwangere buik.

 

Vrijwel alles is mogelijk... sprookjesachtig, abstract, een echo-foto, een vrij realistische paint, tattoo-achtige paintings of jouw favoriete tekenfilmfiguur verwerkt in de schildering?

 

Samen komen we tot een mooi en persoonlijk ontwerp. Ik probeer natuurlijk aan al je wensen te voldoen!

Bellypaint ideeën en inspiratie
Persoonlijke buikschildering voor zwangere buikPrijs van een bellypaint

Een unieke en mooie bellypaint bij Rainbow Creation kost slechts € 65,-, inclusief tientallen foto's. Hier zitten tevens een aantal mooi bewerkte foto's bij, direct te gebruiken op het geboortekaartje of te delen met je vriendinnen. 

 

Wanneer je een kind meeneemt en hij of zij ook graag geschminkt wil worden doe ik dit natuurlijk gratis. Zo kan jouw zoontje of dochtertje in stijl mee op de foto met de buikschildering.


Hoogwaardige schmink

Ik maak alleen gebruik van de meest hoogwaardige schmink, op waterbasis. Deze schmink is ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten. Ook onder je kleding.


Wanneer kan ik de bellypaint laten maken?

Het beste tijdstip voor een bellypaint is als je 30 tot 35 weken zwanger bent. Je zwangere buik beschilderen kan bij Rainbow Creation van maandag t/m zondag. Het kan op alle dagen, zowel bij mij thuis of bij jou op locatie.

Maak tijdig een afspraak, zodat je meer keus hebt in dag en tijdstip. 


Bekijk het bellypaint inspiratie album voor mooie buikschildering ideeën

Uitbreiding naar bodypaint

Zou jij je vrouwelijke zwangerschapsvormen nóg mooier in beeld willen brengen? Dan is het misschien leuk om je buikschildering uit te breiden naar een bodypaint. Prachtige foto's van je zwangere lichaam waar je subtiel bloot op staat.Een buikschildering is persoonlijk bij Rainbow Creation
Schattige bellypaint inspiratie ideeën van Rainbow Creation

Wekelijks krijg ik klanten uit deze regio, maar ook van buiten Brabant. Zij maken er vaak een leuk dagje uit van. Een bellypaint kan bij mij thuis (Oirschot) of bij jou op locatie. Wanneer zie ik jou?