Kraamkado

Bij Rainbow Creation ben je aan het juiste adres voor een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Ik kan bijvoorbeeld canvasdoek, groeimeter, of een speelgoedkist beschilderen met jouw unieke ontwerp. Je maakt het cadeau extra persoonlijk door bijvoorbeeld het geboortekaartje na te laten schilderen. Inclusief geboortegegevens heb je zo een mooi cadeau wat zeker niet misstaat op de babykamer. Iets in de stijl van het kamertje zelf is natuurlijk ook leuk.

Wanneer je het geboortekaartje op het kraamcadeau geschilderd wil hebben ontvang ik deze graag per post. Op deze manier kan ik kleurverschillen zo klein mogelijk houden. Het kaartje wordt altijd retour gestuurd. Je kunt me ook verzoeken het kraamkado rechtstreeks aan de nieuwe ouders te sturen.


Uniek kraamkado voor de zwangere, een persoonlijke groeimeter

Highlights

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Tientallen inspiratie foto's
  • Een cadeau dat de jonge ouders niet snel zullen vergeten
  • Leuk als aankleding op de babykamerPrijs en levertijd kraamcadeau

De prijzen vind je in de prijslijst, deze zijn inclusief verzendkosten (speelgoedkist en stoeltje uitgezonderd). Het cadeau wordt natuurlijk keurig verpakt in cadeaufolie.

Cadeau zelf aanleveren?

Wanneer je zelf ideeën hebt voor het kraamkado is dit ook mogelijk. Denk hierbij aan afwijkende maten van het canvas of de groeimeter, maar ook aan bijvoorbeeld een wandbord of kapstokje. Laat het me horen en samen komen we tot een nieuw object en ontwerp.

 

Ik kan dit nieuwe object ook voor je maken, maar je mag ook je eigen object afgeven.


Bekijk nu de mogelijkheden

Beschilderd canvas

Laat nu een canvas beschilderen als persoonlijk kraamkado

Diverse unieke kado's

Een wandbord als zwangerschapskado

Beschilderde groeimeter

Geef een groeimeter als kraamcadeau, lief en persoonlijk.