Prijslijst Rainbow Creation

Hier vind je de prijslijst van al mijn diensten en producten. Prijzen zijn allen inclusief btw.


Bellypaint

Een bellypaint voor slechts € 65,-. Inclusief vele foto's van de bellypaint, waaronder ook enkele mooi bewerkte foto's. Er komen geen extra kosten bij als je je andere kind(eren) ook wil laten schminken.

Een bellypaint op locatie is ook mogelijk. De kosten hier van zijn € 65,- excl. reiskosten. Vraag vrijblijvend naar de prijs van een bellypaint op locatie.


Bodypaint

De prijs van een bodypaint van (zwangere) buik, borsten en armen is € 95,-. Een bodypaint die daarbij uitloopt over de benen komt op € 115,-. Dit is inclusief foto's, waaronder enkele mooi bewerkte foto's.


Babyshower

Op een babyshower geldt voor de bellypaint de standaard prijs van € 65,-. Hier komen wel reiskosten bij. Vraag vrijblijvend wat de totaalprijs is voor een bellypaint op locatie.


Persoonlijk schilderij

De prijs is afhankelijk van de complexiteit en grootte van de schilderingLaat je wensen horen en ik maak graag geheel vrijblijvend een offerte voor je. Persoonlijke schilderijen zijn verkrijgbaar vanaf € 250,-.


Muurschildering

Voor € 200,- heb je al een mooie levendige schildering boven het babybedje of de commode. Eenzelfde indicatie geldt voor een hoek in de kinderkamer. Vanaf € 375,- is een kinderkamermuurtje in zijn geheel mooi beschilderd.

Bovenstaande prijzen zijn indicaties. De prijs van een muurschildering is afhankelijk van de complexiteit en grootte van de schildering. De detaillering van de gewenste tekeningen bepalen in grote lijnen hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Laat je wensen horen en ik maak graag geheel vrijblijvend een offerte voor je.


Gipsbuik beschildering

Ik maak zelf geen gipsbuiken, deze kun je wel door mij laten beschilderen. De kosten voor het beschilderen van een gipsbuik zijn € 65,-. Binnen 2 weken nadat je de gipsbuik gebracht hebt kun je deze weer ophalen. Om je gipsbuik veilig te houden wordt deze niet verzonden.


Kraamkado

De prijzen zijn inclusief verzendkosten (speelgoedkist uitgezonderd) en het kraamkado wordt keurig verpakt in kadofolie. Kraamcadeaus zijn ook af te halen bij mij thuis, verzendkosten worden dan in mindering gebracht.

Kraamkado canvas Prijs
30 x 30 cm. € 35,-
40 x 40 cm. € 45,-
50 x 50 cm. € 55,-

Heb je interesse in andere maten dan hierboven genoemd? Laat het me weten en ik kijk wat mogelijk is.

Kraamkado diversen Prijs
Groeimeter - 98x 15 cm € 50,-
Kapstokjes

vanaf € 37,50*

Bewaardoosje ( 40x30x14 / 40x30x23 cm.)

€ 65,- / € 75,-)

Speelgoedkist (grote maat)

vanaf € 225,-**

 

 

* Vele maten en soorten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

** De prijs van de speelgoedkist is exclusief verzendkosten (i.v.m. formaat), prijs tevens afhankelijk van de bewerkelijkheid van de tekening. Informeer naar de totaalkosten.