Bellypaint algemeen inspiratie album

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw bellypaint? Je vindt hier een aantal van mijn bellypaintings. Heb je al ideeën voor jouw buikschildering? Laat het me dan gerust weten vóór de bellypaint, dan maak ik alvast een ontwerpje dat klaar ligt als je hier bent. Ter plekke komen we tot het definitieve ontwerp. 

Bellypaint ideeën op doen

Met onderstaande album van mijn bellypaints probeer ik je alvast ideeën te geven.

Wat is mogelijk?

Bellypaints zijn er in vele soorten. Sommige schilderingen zijn compleet in alle kleuren van de regenboog, andere zijn dan weer in het zwart-wit. De één wil graag een buikschildering met de baby er op, de ander wil graag een bellypaint met de hobby's van de aanstaande papa en mama.

Ga je voor iets in sprookjesstijl of vind je een abstracte schildering meer jouw ding? Wil je een baby op je buik geschilderd hebben of ben jij helemaal fan van een bepaalde tekenfilm? Ook de naam in graffitistijl is mogelijk. Om het nóg persoonlijker te maken kun je bijvoorbeeld jullie hobby's of favoriete vakantieland terug laten komen in de beschildering. Ook kunnen we de stijl van de babykamer terug laten komen.

Meer inspiratie nodig?

Na het zien van dit algemene inspiratie album nog niet genoeg ideeën op gedaan? Misschien vind je de volgende inspiratie pagina's ook wel leuk!