Muurschildering

Een muurschildering creëert een unieke sfeer in de kamer. Een persoonlijke muurschildering kleedt een kamer echt aan. Denk hierbij aan het opvrolijken en decoreren van bijvoorbeeld de speelkamer, slaapkamer, babykamer of kinderkamer. Daarnaast maak ik ook muurschilderingen voor bedrijven, denk hierbij aan kinderdagverblijven of lunchrooms.

De schildering kan geheel in overleg met je afgestemd worden en natuurlijk kan ik zelf ook met ideeën komen. Een muurschildering kan een kamer gelijk omtoveren in een thema-kamer. Het geeft daarnaast direct een leuke sfeer.


Persoonlijke muurschildering babykamer
Unieke muurschildering op de kinderkamer


Highlights

  • Fleurt een kamer leuk op
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Tientallen inspiratie foto's
  • Kinderen vinden het fantastisch op de slaap- of speelkamer
  • In lunchrooms straalt het jouw kernwaarden en kwaliteiten uit


Prijs van een muurschildering

De prijs is afhankelijk van de complexiteit en grootte van de schildering. Laat je wensen horen en ik maak graag geheel vrijblijvend een offerte voor je. Deze is dan inclusief eventuele reistijd en alle benodigde materialen.

Een uniek ontwerp

Bij het schilderen van een muurschildering kun je alle kanten op. Denk hierbij aan vrolijke tekenfilmfiguren of de naam in een stoere of juist lieve stijl. Vaak wordt ook gekozen voor een compleet thema, denk hierbij aan een jungle, boerderij, dierentuin of onderwaterwereld. Het kan gaan om een kleine schildering boven de commode of het bedje, maar ook een hele wand beschilderen is mogelijk.