Over mij - de oprichting en ontwikkeling

Welkom bij de website van Rainbow Creation, gespecialiseerd in het maken van bellypaints. Bij Rainbow Creation ben je daarnaast ook aan het juiste adres voor unieke muurschilderingenpersoonlijke kraamkado's en beschilderde gipsbuiken.

 

Rainbow Creation is in 2003 door mij, Jacqueline van Krieken, opgericht. Voordat ik met Rainbow Creation begon en bellypaints ben gaan schilderen, heb ik jarenlang geschminkt op kinderfeestjes en evenementen. Tevens gaf ik wekelijks schmink-cursussen. Je kunt dus wel stellen dat schminken (en schilderen) mij al jarenlang heerlijk bezighoudt. Een hobby waar ik mijn full-time werk van heb kunnen maken.

Rainbow Creation is opgericht door Jacqueline van Krieken

Het atelier

In 2003 ben ik begonnen in de huiskamer, maar al snel verhuisde ik naar een eigen atelier. Uiteindelijk ben ik in 2014 verhuisd naar mijn huidige atelier. Hier heb ik alle ruimte om klanten te ontvangen, bellypaints te maken en aan de persoonlijke kraamkado's te werken.Heb je interesse in een bellypaint, muurschildering, beschilderde gipsbuik of kraamkado? Neem dan gerust contact met mij op.