Bodypaint rondom de zwangere buik

Naast de normale bellypaint kun je er ook voor kiezen om een bodypaint te laten maken. Hierbij worden naast de buik ook de borsten en armen van een mooie beschildering voorzien. De zwangerschapsperiode is een unieke tijd in je leven. Rainbow Creation draagt graag bij aan het op een kleurrijke manier vast leggen van deze mooie tijd.

Voor een bodypaint van buik, borsten en armen is de prijs € 95,-. Een bodypaint die daarbij uitloopt over de benen komt op € 115,-. Dit is inclusief foto's die ik je toe stuur. Onder de foto's zijn enkele mooi bewerkte foto's die direct te gebruiken zijn op bijvoorbeeld het geboortekaartje, of een vergroting voor op de babykamer.

Een persoonlijke bodypaint

Bodypaints zijn er in vele soorten. Ga je voor een abstracte schildering of liever iets in sprookjesstijl? Ben jij helemaal fan van een tekenfilmfiguur of wil je een baby op je buik geschilderd hebben? Wat dacht je van de naam in graffitistijl als bodypaint? Om het nóg persoonlijker te maken kun je bijvoorbeeld jullie hobby's of favoriete vakantieland terug laten komen in de beschildering.

Heb je al ideeën voor jouw bodypaint? Laat het me dan gerust weten vóór je afspraak, dan maak ik alvast een ontwerpje dat klaar ligt als je hier bent. Ter plekke bespreken we hoe de bodypaint gaat worden of passen we deze nog aan.

Oh ja, je hoeft nooit helemáál bloot; ik probeer ervoor te zorgen dat je slip/string bijna niet te zien is op de foto's.