Persoonlijk schilderij

Wat ontzettend leuk om te zien dat je interesse hebt in een persoonlijk schilderij. Deze schilderijen maak ik geheel naar wens, afgestemd op jouw interesses, of de interesses van degene die hem cadeau krijgt. Een persoonlijk schilderij vrolijkt niet alleen de kamer op, maar zorgt ook voor een blijvende herinnering. De schilderijen zijn een perfect cadeau voor jubilea, trouwerijen, verjaardagen of als herinnering aan die onvergetelijke vakantie. Zelfs voor bij jou op de zaak kan het waardevol zijn, denk hierbij aan het neerzetten van een sfeer, gecombineerd met jouw kernwaarden.

De schildering kan geheel in overleg met je afgestemd worden. Jij levert onderwerpen, steekwoorden en eventueel persoonlijke foto's aan, ik tover het geheel om tot een schilderij waar je trots op kunt zijn.


Persoonlijke muurschildering babykamer
Unieke muurschildering op de kinderkamer


Highlights

  • Persoonlijk en uniek
  • Legt onvergetelijke herinneringen vast
  • Ideaal voor verjaardagen, jubilea, trouwerijen en vakanties
  • Mooi voor in huis, maar ook bij jou op het bedrijf (lunchrooms, kapsalons, etc.)


Prijs van een schilderij

De prijs is afhankelijk van de complexiteit en grootte van de schildering. Laat je wensen horen en ik maak graag geheel vrijblijvend een offerte voor je. Persoonlijke schilderijen zijn verkrijgbaar vanaf € 250,-.