Gipsbuik beschildering

Verfraai een gipsbuik met een originele beschildering! Hiermee maak je jouw gipsbuik uniek en persoonlijk. Bijvoorbeeld in stijl van het geboortekaartje of de babykamer. Aan de hand van jouw wensen komen we samen tot een nieuw ontwerp voor op de gipsafdruk.

Laat je gipsbuik beschilderen met een mooie schildering.
Geef meer kleur aan je gipsbuik met een buikbeschildering.

Highlights

  • Geeft meer kleur aan je witte gipsbuik
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Tientallen inspiratie foto's
  • Leuk voor aan de muur


Prijs beschilderen van de gipsbuik

De prijs voor het beschilderen van je gipsbuik is € 65,-. Dit is voor het beschilderen van de gipsafdruk zelf; ik maak zelf geen gipsafdrukken van de zwangere buik. Binnen 2 weken nadat je de gipsbuik hebt gebracht kun je deze weer ophalen. Om geen risico te lopen met jouw unieke gipsafdruk verzend ik deze niet.

Bijwerken van de gipsbuik

Heeft je gipsbuik slappe of rafelige randen? Indien je de gipsbuik door mij laat beschilderen dan kan ik dit eventueel voor je verstevigen of bijwerken.

Gipsbuik inspiratie foto's voor een mooie beschildering.
Mooie schildering op je gipsbuik afdruk.

Een originele gipsbuik beschildering

Gipsbuik schilderingen zijn er in vele soorten. Sommige schilderingen zijn compleet in alle kleuren van de regenboog, andere zijn dan weer in het zwart-wit. De één wil graag een ontwerp met de baby er op, de ander wil graag een beschildering met de hobby's van de aanstaande papa en mama. Met onderstaande album probeer ik je alvast wat ideeën te geven.

Maak je gipsbuik nóg persoonlijker door bijvoorbeeld het geboortekaartje er op na te laten schilderen. Of laat de stijl van de babykamer terug komen in de schildering. Heb je al een bellypaint laten schilderen? Ook deze kunnen we terug laten komen op de gipsbuik.


Heb je het bellypaint inspiratie-album al gezien? Deze schilderingen zijn natuurlijk óók mogelijk op jouw gipsbuik.