Bellypaint regio Eindhoven

Jouw bellypaint - uniek en persoonlijk

Rainbow Creation is gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke bellypaints. Een mooie buikschildering geeft nóg meer kleur aan je zwangerschap.

OPTIE 1 VOOR DICHTBIJ: Wekelijks krijg ik klanten uit Eindhoven in mijn atelier die hun buik laten beschilderen. Rainbow Creation maakt zeer mooie bellypaints, precies naar jouw wensen. Mede hierdoor krijg ik wekelijks klanten uit Eindhoven, het is nog geen 20 minuutjes rijden. Het atelier van Rainbow Creation vind je namelijk in Oirschot. Vind je dit net te ver? Natuurlijk is een bellypaint bij jou thuis ook mogelijk.

OPTIE 2 VOOR VERDER WEG: Rainbow Creation maakt zeer mooie bellypaints, precies naar jouw wensen. Mede hierdoor krijg ik wekelijks klanten uit STAD. Heb jij het inspiratie album al gezien? Hier kun je leuke ideeën op doen en de kwaliteit van de schilderingen bekijken.

 

Het atelier van Rainbow Creation vind je in Oirschot. Vind je dit net te ver? Natuurlijk is een bellypaint bij jou thuis ook mogelijk.

Highlights

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • 15 jaar bellypaint ervaring
  • Honderden inspiratie foto's
  • In mijn atelier of bij je thuis
  • Ook mogelijk tijdens de babyshower
  • Inclusief gratis foto's!

Tips

  • Plan je bellypaint tussen de 30-35 weken
  • Maak tijdig je afspraak
  • Stuur eventueel ideeën naar mij op
  • Een bellypaint is leuk om cadeau te geven


Bellypaint in mijn atelier

Wanneer je bij Rainbow Creation in het atelier een bellypaint laat maken gaan we samen met jouw ideeën aan de slag. Hierbij kun je ook door de honderden bellypaint foto's kijken om inspiratie op te doen. Zo komen we tot een mooi en persoonlijk ontwerp waar jij tevreden over bent.

 

Ik maak hierbij gratis tientallen foto's van je buikschildering. Eventueel met partner of kinderen er bij. Zo vereeuwigen we deze mooie kleurrijke ervaring. Deze foto's zijn bijvoorbeeld leuk om te gebruiken op het geboortekaartje of als vergroting op de babykamer. Een bellypaint bij mij in het atelier kost € 65,-.

 

Eventueel kun je van je bellypaint hier in Oirschot ook een leuk dagje uit maken. Oirschot is namelijk een heel leuk en sfeervol dorpje met een gezellig marktplein. Heerlijk om even op het (overdekt) terras bij te komen. Hou je meer van de natuur? Ook dan ben je in Oirschot aan het juiste adres, gelegen in het hart van het Groene Woud.

Een bellypaint bij jou thuis in Eindhoven

Vind je het fijner als ik bij je thuis langs kom? Een bellypaint in Eindhoven is geen enkel probleem. Bellypainting op locatie is handig als je bijvoorbeeld geen vervoer hebt, de kinderen liever thuis laat spelen, of als je in het ziekenhuis ligt.

Wanneer ik voor een buikbeschildering op locatie kom is het fijn als je van te voren je wensen en ideeën doorstuurt. Op deze manier kan ik alvast een ontwerpje maken. Ter plaatse komen we samen tot het definitieve ontwerp. Heb je echt nog geen idee? Geen probleem, we komen altijd tot een mooi ontwerp.

Bellypainting op de babyshower van een vriendin

Ben je bezig met het organiseren van een babyshower in Eindhoven? Ook dan is een bellypaint mogelijk. Tijdens de babyshower komen we ter plekke tot een nieuw ontwerp, zo hoeft de zwangere van te voren niet te weten dat ze een bellypaint krijgt. Ter inspiratie heb ik een bellypaint-album bij.


Maak je afspraak, of vraag om meer info

Een buikschildering in mijn atelier of in Eindhoven kan op alle dagen van de week. Vraag vrijblijvend wat de prijs is voor een bellypaint op locatie.

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Rainbow Creation

Jacqueline van Krieken

De Korenaar 51

5688TS Oirschot

Nederland