Bellypaint regio Tilburg

Jouw bellypaint - uniek en persoonlijk

Wat leuk dat jij, afkomstig uit de regio Tilburg, interesse hebt in een bellypaint van Rainbow Creation. Een mooie buikschildering geeft nóg meer kleur aan je zwangerschap. Bekijk hier meteen tientallen mooie foto's of ga door naar de algemene bellypaint pagina. Op de impressie pagina kun je leuke ideeën op doen en de kwaliteit van de schilderingen bekijken.

Wekelijks krijg ik bij mij thuis zwangeren uit Tilburg die hun buik laten beschilderen, maar bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie is ook mogelijk. De bellypaint wordt helemaal vormgegeven naar jouw wensen.

Highlights

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • 15 jaar bellypaint ervaring
  • Honderden inspiratie foto's
  • Bij mij of bij jou thuis
  • Ook mogelijk tijdens een babyshower
  • Inclusief gratis foto's!

Tips

  • Plan je bellypaint tussen de 30-35 weken
  • Maak tijdig je afspraak
  • Stuur eventueel ideeën naar mij op
  • Een bellypaint is leuk om cadeau te geven


Bellypaint bij mij thuis in Oirschot

Wanneer je bij Rainbow Creation een bellypaint laat maken gaan we samen met jouw ideeën aan de slag. Hier op mijn website kun je alvast inspiratie op doen in de vele inspiratie-albums. Zo komen we tot een mooi en persoonlijk ontwerp waar jij tevreden over bent.

 

Ik maak hierbij (zonder extra kosten) tientallen foto's van je buikschildering. Eventueel met partner of kinderen er bij. Zo vereeuwigen we deze mooie kleurrijke ervaring. De foto's zijn leuk om te gebruiken op bijvoorbeeld het geboortekaartje of als vergroting op de babykamer. Een bellypaint bij mij thuis kost € 65,-.

Een bellypaint bij jou thuis in Tilburg

Vind je het fijner als ik bij je thuis langs kom? Een bellypaint in Tilburg is geen enkel probleem. Bellypainting op locatie is handig als je bijvoorbeeld geen vervoer hebt, de kinderen liever thuis laat spelen, als je in het ziekenhuis ligt of graag in je eigen vertrouwde omgeving blijft.

Wanneer ik voor een buikbeschildering op locatie kom is het fijn als je van te voren je wensen en ideeën doorstuurt. Op deze manier kan ik alvast een ontwerpje maken. Ter plaatse komen we samen tot het definitieve ontwerp. Heb je echt nog geen idee? Geen probleem, we komen altijd tot een mooi ontwerp.

Voor een bellypaint op locatie kun je contact met mij opnemen, ik kom dan vrijblijvend met een prijsopgaaf.

Bellypainting op de babyshower van een vriendin

Ben je bezig met het organiseren van een babyshower in Tilburg? Ook dan is een bellypaint mogelijk. Tijdens de babyshower komen we ter plekke tot een nieuw ontwerp, zo hoeft de zwangere van te voren niet te weten dat ze een bellypaint krijgt. Ter inspiratie heb ik een bellypaint-album bij.

Voor een buikschildering op locatie kun je contact met mij opnemen, ik kom dan vrijblijvend met een prijsopgaaf.


Maak je afspraak, of vraag om meer info

Een buikschildering bij mij thuis in Oirschot of in Tilburg kan op alle dagen van de week. Maak je afspraak of vraag vrijblijvend wat de prijs is voor een bellypaint op locatie.